Sunday, November 13, 2011

hunca life

HuncaLife Sistemi Hunca Kozmetiğin yeni oluşturmuş olduğu bir doğrudan satış sistemidir. Bu sistemde Hunca Kozmetik tarafından üretilen ve tüm bayanların tercih ettiği Carmina Makyaj ürünlerinin satışı katalog üzerinden müşteri temsilcileri aracılığı ile yürütülüyor.
Sisteme üyelik ücretsiz olmakla beraber üyelik işlemleri için gerekli olan paketlerden satın almak gerekiyor. Bu paketlerin fiyatları 5 liradan başlıyor. 5 lira ödeyerek Hunca Life üyelik formu, katalog ve sipariş formu gibi gerekli evrakların içerisinde bulunduğu paketi satın alarak üyeliğinizi başlatıyorsunuz.hunca life

1 comment:

  1. Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

    Bu, sizin için tamamıyla zengin olmanız için bir fırsattır. Bizimle% 100 güvenli işlem garantisi veriyoruz ve garanti ediyoruz, her şey yasalara uygun böbrek bağışçılarına göre yapılacaktır.
    Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Iowa Lutheran Hastanesi.

    ReplyDelete